Wat voor kalenders zijn er allemaal?

Iedereen weet wat een kalender is: het is een systeem om de tijd in te delen. Op een kalender kunt u al uw afspraken en verjaardagen schrijven. Er zijn verschillende soorten kalenders.  

1. Bureau kalenders.

Wilt u dagelijks een duidelijk overzicht hebben van uw taken die u die dag moet volbrengen? Dan is de bureau kalender iets voor u! Met een bureaukalender ziet je in een oogopslag welke taken je af moet hebben. De bureau kalender werkt net zoals een to-do list, alleen nu staan uw taken per dag ingedeeld. Een bureau kalender werkt functioneel, want het is meteen een decoratieve toevoeging op je werkplek!

2. Bureau onderleggers.

Een bureau onderlegger is een handig kantoorartikel voor bijvoorbeeld het schoon houden van uw werkplek of het maken van aantekeningen tijdens het werken achter uw computer of tijdens het telefoneren. Bureau onderleggers zijn er ook in de vorm van een kalender. Zo heeft u een duidelijk overzicht van al uw afspraken!

3. Muurkalenders.

Een muurkalender is een kalender die u aan de muur hangt. Hier kunt u al uw afspraken en verjaardagen opschrijven. Zo heeft u een duidelijk overzicht van wat u per week of maand allemaal te doen heeft! 

Alle categorieën
Wat zeggen onze klanten?
9.4
Hulp of advies nodig?
  • Gratis transport
  • Geen instelkosten
  • 25 jaar ervaring
  • Snelle levertijd
  • Uitmuntende communicatie
  • Bedrukt en onbedrukt leverbaar
Hulp of advies nodig?

Bel ons adviesnummer
085 - 773 18 37
of chat met ons

Onze klanten